Campus HUB

Campus HUB este primul spaţiu verde, conceput de studenţi pentru studenţi şi pentru publicul larg, alimentat cu energie solară și acces gratuit la internet, un spațiu în aer liber, în natură, ce oferă tot confortul şi facilitățile necesare celor care doresc să își crească ideile și să își implementeze visurile.

 

Acesta este un spaţiu amplasat în centrul Bucureștiului, în proximitatea prototipului EFdeN, accesibil publicului larg, dotat cu mobilier urban, unde electricitatea şi accesul la internet sunt gratuite. 

 

Proiectul are ca scop crearea unui spaţiu urban public de lucru care să fie, în același timp, și locul de desfășurare al programelor de informare și educare EFdeN, orientate către publicul general, cât şi cel specializat, despre conceptele sustenabilităţii, protecţia mediului, reciclare şi reutilizarea deşeurilor, folosirea inteligentă a resurselor şi generarea de energie verde.

Proiectul a luat naștere în urma identificării lipsei unor spaţii comune în aer liber, de lucru şi relaxare, care să aducă un plus de valoare comunităţii. Lipsa unui astfel de spaţiu adresat atât studenților dar şi publicului larg este doar una dintre problemele pe care vrem să le soluționăm prin materializarea acestui program.

Ne dorim un prim spaţiu sustenabil de studiu și relaxare în natură, unde se pot întreprinde activități de studiu, lucru în echipă sau relaxare la un standard de calitate ridicat, ce poate îmbunătați considerabil randamentul și devotamentul celor implicaţi.

Proiectul va deveni un spațiu unde comunitatea poate avea zona mult așteptată, unde oamenii pot interacționa, schimba opinii, lucra la proiecte și în același timp, vor beneficia de un spațiu verde pentru a se relaxa și a petrece mai mult timp în natură.

Zonă de amfiteatru

cu o capacitate de peste 30 locuri, dedicată cursurilor organizate de echipa EFdeN pentru publicul larg, copii şi tineri din şcoli, licee şi universităţi, şedinţelor, workshop-urilor și pieselor de teatru sau concertelor;

Zonă de studiu

dispune de 36 de locuri și este menită desfăşurării în aer liber a procesului de învăţare, atât individual cât și în regim de  workshop;

Zonă de proiecţie și de relaxare

capacitate minimă de 15 locuri asigurate atât de hamace, cât și de perne de tip bean-bag;