Bună ziua,

Vă mulțumim că v-ați înscris pe site-ul www.efden.ro pentru a afla mai multe informații despre demersul EFdeN de a comercializa locuințe sustenabile, solare, 100% electrice, sigure, confortabile și inteligente.

 

Momentan lucrăm la 4 variante de case: S, M, L și XL (parter+etaj) cu diverse suprafețe, număr de camere și nivele de echipare, conform cerințelor pe care le avem din România.

 

Noi plecăm de la faptul că 80% din costurile unei locuințe pe întreaga durată de viață sunt reprezentate de utilizarea acesteia, doar 20% fiind costul inițial al clădirii. Casa EFdeN chiar dacă inițial necesită o investiție mai mare, în timp nu numai că își amortizează investiția și devine mai ieftină, în timp ce siguranța, calitatea și sănătatea locuirii sunt mult superioare. Casele în care locuim trebuie să fie mai sănătoase, deoarece 50% din timp îl petrecem în locuințe și mai prietenoase cu mediul, deoarece generează 36% din emisiile de CO2 la nivelul Uniunii Europene.

 

Pentru a reveni cu o serie de soluții, vă rugăm să ne transmiteți prin acest chestionar www.efden.ro/chestionar ce fel de locuință vă doriți. Obiectivul nostru este realizarea unei locuințe optime pentru nevoile dumneavoastră.

Vă mulțumim!