Am fost la ASPEN JUNIOR SEMINAR 2015 și recomandăm

Între 27 și 30 August am avut onoarea să participăm la Aspen Junior Seminar 2015, în Vama Veche prin colegul nostru, Managerul de Proiect, Mihai Toader-Pasti.

Am găsit oameni ca noi, pasionați, competentenți, modești, luptători, oameni de acțiune dedicați scopului de a face societatea un loc mai bun. Am întâlniți la ediția aceasta 17 astfel de oameni faini și ne-am întors mai informați și mai optimiști cu privire la un viitor mai bun. Programul a fost acesta:

unnamed

Seminarul Aspen este în esenţă o experienţă bazată pe cooperare. Cu ajutorul moderatorului Aspen fiecare participant va contribui prin propriile reflecţii, experienţe şi propria curiozitate la Marea Conversaţie. Implicit, impactul seminarului va depinde de ceea ce investeşti: cunoştinţe, pasiune, atenţie. Speranţa mea este că seminarul va ajuta atât la dezvoltarea ta intrinsecă – prin consolidarea unei bune înţelegeri a valorilor după care te ghidezi în viaţă – cât şi la dezvoltarea ta extrinsecă – oferind o definiţie pentru noţiunea de „Good Society”, astfel ca tu să ştii în ce direcţie intenţionezi să evoluezi ca leader.

Sorina Câmpean
Director Departamentul Programe de Leadership
Institutul Aspen România

Mulțumim Romstal pentru EFdeNMobilul cu care am ajuns în siguranță și ne-am întors. 4 persoane dus, 4 persoane întors, pentru că noi susținem conceptul de car-sharing și suntem responsabili față de mediu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO