Când combini verde şi Orange, creezi inovaţie

Luni, 5 septembrie 2016, EFdeN a fost gazda unui eveniment de amploare Orange România. Am fost alături de Orange într-un moment semnificativ al strategiei de a fi mai aproape de oameni şi ce e mai important pentru ei.

whatsapp-image-2016-09-09-at-14-56-03

Orange a lansat gama de servicii convergente pentru acasă: Orange Home Net, cu internet fix prin fibră optică, Orange Home TV cu televiziune prin cablu și Orange Home Fix pentru telefonie fixă, la care se adaugă serviciul Orange Smart Home, pachet de protecţie si monitorizare al locuinţei. Toate aceste servicii au fost special concepute cu gândul la consumatorii moderni, fiind mai confortabile şi mai apropiate de nevoile lor.

Odata cu lansarea ultimului serviciu, Orange Smart Home, acesta a fost testat integral chiar în cadrul prototipul EFdeN 4C. Senzorii şi echipamentele de supraveghere permit o experienţă convergentă completă pentru monitorizarea şi controlul locuinţei, putând fi controlate de la distanţă, direct de pe telefon.

img_0337

Prin tehnologiile integrate, casa EFdeN este un reper pentru casele viitorului şi arhitectura sustenabilă, iar cu ocazia lansării noilor servicii Orange am putut testa noi tehnologii inovatoare. De asemenea, ne-am întâlnit cu prieteni vechi, parteneri şi colaboratori, dar și oameni noi și pasionați cu care împărtășim aceleași valori, cărora le pasă de nevoile și confortul locuitorilor români.

Dacă doriţi să experimentaţi îmbinarea perfectă dintre tehnologie, sustenabilitate şi confort, casa EFdeN vă aşteaptă să o vizitaţi în fiecare duminică, între 18:00 şi 20:00, pe Bulevardul Pache Protopopescu, Nr. 66, în incinta curţii Facultăţii de Inginerie a Instalaţiilor.

0img_0406

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO