CAN&POWER – o colaborare “luminoasă”

Tot ti1mpul EFdeN a optat pentru o colaborare de succes cu companiile ca membri activi în proiectul nostru, companii ce ne-au ajutat să ducem la bun sfârșit obiectivele propuse.

Înființată în 1994, compania CAN&POWER, promovează soluții profesionale pentru iluminat și se numără astăzi printre cei mai importanți competitori din sfera distribuției materialelor electrice. Portofoliul de produse, dezvoltat pe parcursul a 20 de ani, prin colaborări cu producători renumiți (Philips, Gewiss, Legrand), include corpuri și surse de iluminat pentru consum, pentru zona profesională sau pentru destinații speciale, precum și accesorii, echipamente și componente pentru instalații electrice.

În mod direct, CAN&POWER au acordat atenție pentru furnizarea de produse noi, construite cu tehnologii prietenoase cu mediul și eficiente în exploatare. Câteva dintre corpurile comercializate de această companie sunt acum și în casa EFdeN:

Reflectoarele din seră sunt primul exemplu. Acestea oferă un mediu ambiental „fresh” și de asemenea pun foarte bine in evidență aceasta parte inedită a casei.

 

Corpurile cu design modern integrate în diferite zone ale casei conferă, pe lângă iluminatul eficient, ambianța plăcută și eleganța, specifice spațiilor de locuit moderne.


2 3 4 5
Soluţiile de iluminat identificate şi implementate cu sprijinul partenerului nostru asigură cerințele casei EFdeN, fiind unul dintre elementele care au făcut-o și o fac să fie atât de apreciată de numeroșii vizitatori.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO