Cum va arăta casa EFdeN Signature

[Signature Project Update #1]

După multă muncă din partea întregii echipe, planul casei EFdeN Signature este aproape de finalizare! Mai jos poți să vezi randarea actuală a casei:

Randare frontală a casei.

Prototipul arhitectural este unul perfect adaptat mediului din Dubai, unde se desfășoară SDME 2018 (Solar Decathlon Middle East). Vom pune accent pe împrejmuirea nucleului, a casei în sine, cu un strat protector format dintr-o zonă verde compusă din plante xerofite specifice Orientului Mijlociu. Plantele xerofite sunt adaptate pentru viața în condiții climatice extrem de uscate, iar acest lucru le face perfecte pentru mediul arid al Emiratelor.

Designul de interior este adaptabil, modular, transofrmabil și deschis. Se mulează după nevoile oamenilor, indiferent din ce mediu provin. Mai jos sunt două randări care reflectă concepția noastă despre designul de interior.

Pe plan energetic, EFdeN Singature își ia energia de la soare prin intermediul sistemului de panouri fotovoltaice, iar surplusul de energie este stocat cu ajutorul bateriilor pentru a putea fi folosit pe timp de noatpte.

Acesta este primul nostru update! Vom reveni săptămâna viitoare cu mai multe detalii despre modul în care merge sistemul de climatizare și cu o prezentare a sistemului de automatizare al casei. Sneak peak: utilizatorii casei vor putea da comenzi vocale, controlul echipamentelor poate fi făcut de la distanță. EFdeN Signature este un proiect revoluționar, urmărește-ne blogul pentru a fi sigur ca nu ratezi niciun update!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO