Despre inovatie si dinamism cu GarantiBank

GarantiBank este un grup financiar prezent pe piata din Romania cu un pachet complex de produse si servicii bancare, adaptate nevoilor tuturor segmentelor de clienti. Profesionalismul si calitatea serviciilor oferite sunt dublate de filosofia si valorile pe care GarantiBank le aplica in fiecare zi, de la marile decizii pana la micile lucruri din viata cotidiana. Inovatia si dinamismul sunt piatra de temelie a relatiei pe care banca a instituit-o cu clientii sai din Romania incepand cu anul 1998. Echipa GarantiBank este dedicata evolutiei pietei bancare catre produse si servicii care aduc un beneficiu tangibil in viata utilizatorilor lor si care sunt adaptate nevoilor tot mai diverse impuse de o societate in schimbare.

Inovatia si dinamismul sunt valori in care ne regasim si noi deoarece credem in micile schimbari care aduc cu ele marile beneficii. Casa solara inteligenta EFdeN ia in considerare conditiile de mediu exterioare si nevoile celor ce locuiesc in interiorul casei si ofera solutii care sa aduca foloase ambelor parti. Dinamismul prototipului se reflecta in procesul permanent de optimizare a functionarii pe care il desfasuram si in cercetarea pe care o facem. Suntem implicati in realizarea acestor lucruri pentru a fi siguri ca folosim cel mai mic nivel de energie posibil si ca actiunile noastre au cel mai scazut impact asupra mediului inconjurator.

Am impartasit cu GarantiBank aceasta dorinta de schimbare si de inovatie deoarece si ei, asemena noua, cred in puterea inovatiei si in nevoia de a cauta si gasi, mereu, noi solutii. Multumim echipei de la GarantiBank pentru increderea acordata si speram ca, impreuna, sa crestem si sa inovam!

Am avut ocazia sa ii cunoastem mai bine atunci cand am pregatit un filmulet despre proiect. #CuIncredere va invitam sa il urmariti!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.