Suntem 47 tineri de la
7 facultăți din București și vrem să facem România mai bună, mai sustenabilă.

ONG-ul a fost fondat formal in 2013 de către un grup de tineri pasionați, alături de Universitatea Tehnică de Construcții București și Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”

In ultimii 4 ani și jumătate peste 550 de studenți, absolvenți, masteranzi, doctoranzi au făcut parte din echipa EFdeN.

Suntem organizați în 11 departamente, printre care urbanism, arhitectură, inginerie, comunicare, parteneriate și horticultură, lucrăm interdisciplinar și avem o abordare practică.

In ultimii ani am lucrat cumulat peste 270.000 de ore de voluntariat, timp în care am cercetat, proiectat și construit.

recrutam-in-efden

EXPERIENȚĂ PRACTICĂ: Ne imaginăm cele mai faine lucruri, la proiectăm și apoi le construim. Învățăm din din fiecare greșeală, înțelegem procesul și ne dezvoltăm personal și profesional.

PARTENERIATE: Lucrăm cu sute de companii din diverse domenii în realizarea proiectelor noastre. Acest proces este atât unul educațional, cât și o bună oportunitate de angajare ulterioară.

INTEDISCIPLINARITATE: Vei lucra și învăța de la tineri ambițioși din 11 departamente: urbanism, design, arhitectură, 5 tipuri de inginerie, horticultură, comunicare, și management.

REȚEA PROFESIONALĂ: Mergând la evenimente, conferințe, traininguri și workshopuri îți vei lărgi rețeaua profesională, te vei remarca și cunoaște oameni faini din domenii diverse.

Management

Arhitectură

Design Interior

Health and Safety

Structuri și Organizare Șantier

Mecanice

Electrice și Automatizări

Parteneriate și Comunicare