EFdeN la Zilele Biz

ZileleBiz se remarca prin performanta de a strange sute de antreprenori si manageri de top  in cadrul aceleiasi conferinte de business. Intre 10 si 14 noiembrie 2014, la Howard Johnson Bucuresti, timp de cinci zile, discutiile relevante si networkingul au gravitat in jurul a cinci domenii: antreprenoriat, inovatie, management, csr si media&marketing.

EFdeN a participat la acest eveniment caracterizat de superlativ si am interactionat cu personalitati care ne inspira prin povestile si exemplul lor. La ZileleBiz am luat contact cu un mix perfect format din antreprenori, manageri din marile companii, personalitati, investitori, oameni de marketing, comunicare si consultanti. Am ascultat in premiera povesti uluitoare despre succese si ratari, lectii de viata care schimba destine de business, reusind sa avem si un moment al nostru.

zilele biz  cleo la zilele biz

In a doua zi de conferinte, “Innovation day”, Presedintele Asociatiei Solar Decatlon Bucuresti, Claudiu Butacu, a prezentat proiectul EFdeN: “De la concept la industrializare!”. Experienta Zilelor Biz nu a fost doar motivanta pentru noi, ci si una din care am tras invataminte, am transmis mesajul nostru si am cunoscut oameni exceptionali!

Iata ce spun cativa dintre participantii la eveniment:

Claudiu Butacu: ” un eveniment organizat foarte bine, discursurile au fost foarte motivante, iar sesiunile de networking sunt benefice tinerilor entuziasmati de a schimba ceva”.

Madalina Bebereche: “Inspirational si motivant, ZileleBiz au constituit un eveniment care are meritul de a fi strans in jurul sau oameni deschisi cu interese comune, care doresc sa fie tot timpul la curent cu ceea ce se intampla, doresc sa invete si sa evolueze, fiind constienti ca informatia si implicarea sunt primii pasi spre  progres si spre o societate mai buna.”

biz3

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO