EFdeN la Impact Festival

Sambata, 6 decembrie am participat la un panel de dezbateri despre mediul inconjurator organizat de Impact Hub Bucharest.

Ne-am intalnit intr-un cadru informal si primitor cu oameni care au constientizat deja ca actiunile noastre au un impact puternic asupra naturii si au inteles ca protejarea acesteia trebuie sa fie un stil de viata pentru fiecare dintre noi. De aceea, ori de cate ori au ocazia, ei incearca sa produca o schimbare favorabila pentru natura si sa promoveze aceste initiative in randul intregii comunitati.

Printre invitatii din aceasta sesiune de discutii se numara Anda Copaceanu – Head of PR Green Group, Irina BrenciuFondator Pimp the Garbage si Magor CsibiDirector WWF Romania, fiecare dintre ei venind cu o noua propune pentru protejarea resurselor mediului incojurator prin intermediul asociatiei sau companiei pe care o reprezinta.

Tot la aceasta sesiune de discutii a participat si Ioana ProdanCoordonator Multidisciplinaritate EFdeN, care s-a bucurat sa interactioneze cu un public curios, dornic sa afle de rezultatele obtinute de EFdeN. Ea, alaturi de ceilalti speakeri prezenti, a dovedit inca o data ca actiunile de voluntariat nu trec neobservabile atunci cand au la baza o cauza relevanta pentru noi toti.

Pe langa dinamica discutiilor despre temele abordate, evenimentul a fost si un prilej de deschidere de noi posibilitati de colaborare, cu totii militand spre acelasi obiectiv.

In final, atat invitatii, cat si participantii au fost cuprinsi de atmosfera de sarbatoare si s-au indreptat rand pe rand spre targul de cadouri, unde au fost cuceriti fie de dulciurile apetisante, fie de decoratiunile de Craciun.

Daca va ganditi sa participati pe viitor la evenimentele organizate de Impact Hub, noi va recomandam cu drag sa profitati de aceasta experienta pentru a va inspira in proiectele viitoare si pentru a descoperi adevaratele povesti ale oamenilor de succes.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_US