EFdeN participa la Social Media Summit 2015!

Social Media inseamna transparenta, incredere, autenticitate, expunere. Sa fii activ in social media inseamna sa fii transparent, sa dai ceva inapoi comunitatii. 

Dupa conferinte sustinute in cele mai mari orase din tara, Social Media Summit revine cu o noua editie in Bucuresti, miercuri, 18 februarie 2015, la Hotelul Howard Johson.

La fel ca de obicei, conferinta isi propune sa urmareasca schimbarile produse in mediul online, in ultimul an, prin intermediul retelelor de socializare si sa evalueze expunerea mediatica a celor mai mari companii din Romania, cat si a agentiilor de top.

Pentru aceasta prima sesiune de discutii, pe lista de invitati ii regasim pe urmatorii speakeri: Cristian Manafu (manafu.ro), Vlad Ioan Tausance (People&People), Virginia Otel (Garanti Bank), Mugur Patrascu (iLeo) si Alexandru Negrea (Spada).

Partea a doua a conferintei va fi dedicata celor mai cunoscuti bloggeri care au contribuit la dezvoltarea unei strategii de succes pentru companiile pe care acestia le reprezinta. Marta Usurelu (Biz), Costin Cocioaba (refresh.ro), Dan Costea (Tribal Worldwide Romania) si Radu Tanase (Calif) ne vor prezenta perspectiva lor asupra social media si ne vor vorbi despre secretul din spatele unui brand bine construit in mediul online.

Conferinta se va finaliza prin analizarea celor mai eficiente strategii de pe retelele sociale, ce au castigat premii importante datorita impactului pe care aceastea le-au avut asupra publicului lor. Iulian Padurariu (Marks) ne va vorbi despre noul comportament al omului modern, indreptat spre un alt tip de consum de publicitate.

Daca sunteti pasionat de social media si nu ratati nicio sansa de a interactiona cu oameni dedicati acestui domeniu, EFdeN va recomanda sa va inscrieri cat de curand pe site-ul oficial al conferintei!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_US