Energy Breakfast Club – întâlnire cu specialistii din domeniul energetic

Miercuri, 11 februarie, de la ora 9 ne servim cafeaua la Godot Cafe si participam la o noua serie de discutii în cadrul evenimentului Energy Breakfast Club!

Organizatorii evenimentului, energynomics.ro îsi propun sa aduca, într-un cadru informal, un numar de peste 50 de specialisti din domeniul energetic pentru a dezbate solutiile de crestere a eficientei si performantei energetice in România.

Felix Caprariu, presedintele Asociatiei Teritoriale pentru Energie si Eficienta Energetica (ATE3), va vorbi despre reglementarile legislative cu care se confrunta întreprinderile mici sau mijlocii în demararea unui program de îmbunatatire a eficientei energetice. Doamna Mariana Voicu, Director pentru Politici Industriale si Competitivitate in cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Turismului va duce discutia despre eficienta in furnizarea si consumul de energie mai departe.

Vor lua parte, de asemenea, reprezentanti ai asociatiilor profesionale din domeniu, printre care si Claudiu Butacu, în calitate de presedinte al Asociatiei Solar Decatlon Bucuresti, care va prezenta casa solara EFdeN – solutie eficienta energetic pe piata româneasca. Prezentarea va puncta  si ceea ce reprezinta transformarea acestei case într-un Prim Centru de Cercetare a Conditiilor de Confort din Romania.

Daca sunteti curiosi si aflati mai multe despre noutatile din industria energetica, va invitam sa ne urmariti blogul si pagina de Facebook.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_US