Fii un campion al binelui alaturi de noi! Doneaza pentru EFdeN!

Schimbarile sunt greu de realizat, insa obiectivele noastre devin mai usor de atins cu ajutorul Campionatului de Bine! Membrii comunitatii, preocupati de dezvolatarea unor locuinte sustenabile, solare si eficiente energetic, ne pot oferi sprijinul lor prin intermediul proiectului creat si sustinut de BCR: Bursa Binelui.

Dezvoltam specialisti in sustenabilitate, continuam in Solar Decathlon, cucerim LBC-ul.

Echipa noastra de 70 de studenti pasionati de arhitectura, inginerie, comunicare, design si relatii publice, a obtinut Mentiunea Onorifica in Sustenabilitate, in cadrul Solar Decathlon Europe 2014, insa visul nostru nu se opreste aici.

premiul

Continuam sa sustinem viziunea noastra prin reconstruirea prototipului EFdeN si transformarea acestuia in primul Centru de Cercetare a Conditiilor de Confort din Romania. Puteti sa va alaturati ideii noastre ajutand la dezvoltarea educatiei si cercetarii romanesti in domeniul constructiilor sustenabile si, mai ales, in sprijinirea invatamantului romanesc.

Urmatoarea provocare o reprezinta Living Building Challenge, unde EFdeN are nevoie de ajutorul vostru pentru a deveni prima locuinta din Europa ce obtine certificarea completa a sustenabilitatii, la nivel mondial.

Preocuparea noastra pentru viitor se va concretiza prin industrializarea prototipului, dezvoltarea unui Complex Rezidential format din locuinte solare inteligente si prietenoase cu mediul. Astfel, solutia oferita de noi raspunde problemelor fostelor spatii industriale din Bucuresti, privind densificarea locuirii, spatiul verde pe cap de locuitor si mobilitatea populatiei.

Multumita voua, la editia anterioara Bursa Binelui ne-am indeplinit obiectivul de a ajunge in etapa finala. Suntem increzatori ca si de data aceasta vom reusi: https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/EFdeN—Primul-Centru-de-Cercetare-al-Conditiilor-de-Confort-din-Romania.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_US