Homepage 2022

EFdeN VATRA

Este noul prototip de casă sustenabilă cu care echipa EFdeN s-a calificat pentru a 3-a oară la competiția Solar Decathlon Europe, care se va desfășura anul viitor în Wuppertal, Germania.

Aceasta este prima ediție axată pe regenerarea fondului urban.

EFdeN Sustainable City

 
A luat naștere ca urmare a dorinței de a integra cele două case de la competițiile Solar Decathlon anterioare. Este primul prototip de oraș sustenabil din România și ne dorim să fie un model de bune practici pentru viitorul orașelor din țară.

 Public Tours

Sunteți bineveniți să ne cunoașteți sau să ne revedeți!

Cele două case solare, stațiile de încărcare, copacii fotovoltaici, macheta noului prototip de locuință cu care vom participa la competiția din Germania sunt doar câteva dintre punctele importante pe care le veți vizita.

Ne puteți scrie pe rețelele noastre de socializare sau la adresa office@efden.org dacă vreți să întâlniți echipa. Vă așteptăm cu drag!

Locația la care ne puteți vizita este în curtea Facultății de Inginerie a Instalațiilor, pe Bd. Pache Protopopescu Nr. 66.

 Cine suntem?

 Suntem EFdeN, o echipă de aproximativ 60 de studenți care au ales să investească timp și efort ca România să fie la nivelul țărilor în care ar fi fost tentați să plece.  Astfel, am câștigat peste 50 de premii naționale și internaționale, participând de două ori la cea mai importantă competiție de case solare și tehnologii integrate din lume, Solar Decathlon. Echipa a reprezentat România în 2014 la Versailles și în 2018 în Dubai, iar acum ne pregătim pentru cea de-a treia participare, care va avea loc anul viitor în Germania. 

Pe lângă construcția caselor sustenabile ne-am îndreptat atenția către rezolvarea problemelor orașelor în care trăim, astfel că am conceput primul prototip de oraș sustenabil din România, EFdeN Sustainable City.

News

en_US