Recicl?m cu recicleta

De curand am pornit pe un nou drum in demersul proiectului TEAM BUCHAREST. Am realizat importanta reciclarii si a utilizarii responsabile de resurse greu regenerabile din natura. Prin urmare ne-am concentrat atentia, pe langa obiectivul nostru de a realiza o casa solara si pe protejarea naturii prin reciclare. Formatul acesta de gandire ne-a pus in relatie cu mai multi oameni la fel de pasionati ca si noi de ceea ce fac care ne-au propus sa devenim parteneri si sa ne unim fortele pentru a realiza impreuna aceste procese de educare a publicului in vederea reciclarii si de a reusi sa reciclam propriile noastre hartii folosite.

EFdeN recicleaza pentru Solar Decathlon cu recicleta
Incepand cu Street Delivery, cand echipa TEAM BUCHAREST a colectat o cantitate mare de hartie uzata, Recicleta a venit in sprijinul nostru si am demerat impreuna un parteneriat, speram noi, cat mai trainic de reciclare a hartiei.

Spre deosebire de tipurile standard de parteneriate, in cazul nostru, Recicleta au facut o exceptie deplansandu-se la sediul nostru din Lacul Tei si colectand chiar ei hartia stransa de noi.

Le multumim ca ne-au invatat mai multe despre responsabilitatea si grija fata de mediu si ne-au dat un exemplu de sustenabilitate chiar si prin mijloacele de transport folosite pentru hartia reciclata: cu biciclete cu remorca atasata.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_US