Saint-Gobain Rigps si EFdeN ajuta Romania sa respire

Sambata, 21 martie, echipa EFdeN a avut ocazia sa petreca o zi alaturi de Saint-Gobain Rigips si Asociatia Mai mult verde in Parcul Natural Comana, jud. Giurgiu. Am inceput weekendul cu mult entuziasm, echipati corespunzator si dornici sa contribuim la actiunea de plantare de stejari.

Obiectivele  noastre in ceea ce priveste dezvoltarea durabila si precuparea pentru binele comunitatii din care facem parte, au putut sa fie indeplinte din nou. Impreuna cu peste 100 de voluntari am reusit, pana la sfarsitul zilei, sa ajutam la protejarea ecosistemului forestier si la refacerea biodiversitatii din Parcul Natural Comana, distrusa de o tornada de anul trecut.

Cu toate ca nu eram siguri ca vom reusi sa ducem la bun sfarsit misiunea de a planta aproximativ 5000 de puieti de stejar, se pare ca membrii EFdeN nu au uitat ce inseamna sa imbini munca si distractia, si am reusit sa petrecem o sambata minunata impreuna, cu rezultate pe masura asteptarilor.

Speram ca activitatea noastra sa incurajeze si alti bucuresteni sa se implice mai mult in activitatile de protejare a spatiului verde din jurul capitalei, ce asigura un mediu sanatatos pentru locuitori si sa constientizeze responsabilitatea sociala a fiecaruia dintre noi.

                                             Am ajutat la imbunatatirea aerului si suntem siguri ca datorita initiativei noastre,

                                                                                       „Romania respira” mai usor!

Sursa foto : https://www.facebook.com/EFdeN

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_US