Ready, Steady, Go

Împreuna strângem fondurile necesare transportului prototipului EFdeN VATRA până în Germania și nevoilor logistice din cadrul competiției. În total, echipa va fi plecată 43 de zile de competiție. Membrii echipei vor trece prin mai multe faze și probe ale competiției:

  • faza de asamblare a casei de 15 zile,
  • o perioadă de monitorizare de 7 zile,
  • o perioadă de prezentări către publicul larg, jurii și specialiști de 14 zile unde sunt așteptați 200.000 de vizitatori,
  • dezasamblarea în 7 zile.

În cadrul campaniei pot dona atât persoane fizice, cât și persoane juridice. Se poate dona orice sumă. Detalii mai jos

Cum vă pot susține?

Presupunând că aș vrea, desigur

Sponsorizare

Noi suntem un ONG și din asta ne desfășurăm activitatea. Pentru a vedea documentul de prezentare, pentru cele 2 proiecte: EFdeN VATRA și EFdeN Sustainable City. Dacă vrei să intri în contact cu noi, scrie-ne la dalia.stoian@efden.org sau telefon +4 0727 512 060.

Donații

Direct în contul RO55RNCB0090137869960001 (RON) sau RO28RNCB0090137869960002 (EUR). Conturile sunt deschise la BCR pe numele: Asociația Solar Decatlon București.

Like sau Share, pe Whatsapp, la telefon, pe email sau în viu grai, ajută-ne să ducem vestea mai departe.

Susține Inovația Românească

4 Motive pentru care să te implici

Practica și Teoria merg împreună

Schimbăm modul în care educăm noua generație printr-o abordare practică asupra problemelor. Doar așa putem fi pregătiți pentru a 4-a revoluție industrială.

Oportunități pentru tineri, în România

Din ce în ce mai mulți tineri pleacă din țară pentru a face performanță în străinătate, vrem să aratăm că se pot face lucruri extraordinare și aici, în România.

Schimbările climatice sunt reale

Planeta se încălzește datorită impactului pe care oamenii îl au, trebuie să înțelegem de ce se întâmplă asta și ce poate face fiecare mai bine.

Energia ne privește pe toți

Trebuie să consumăm energia mai eficient și să o producem local din surse regenerabile. Tehnologia există, trebuie doar să o implementăm.

READ MORE

Pe ce direcții acționează EFdeN

Unde ne concentrăm eforturile

EDUCAȚIE

Până în 2030, 47% dintre joburi vor dispărea conform unui studiu de la oxford, tot ce este repetivi sau poate fi automatizat. Mai mult o analiză Dell ne spune că 85% dintre jourile din 2030 nu au fost inventate încă. Noi dezvoltăm skilluri necesare pentru viitorul apropiat.

TINERET

După Siria, România este a doua ţară din lume în topul celor care au pierdut din cauza migraţiei cei mai mulţi locuitori. Potrivit ONU, în ultimii 10 ani 3 milioane de români s-au stabilit peste hotare. Trendul se accelerează în rândul tinerilor. Noi vrem să oferim oportuniăți în România.

TEHNOLOGIE

Industria construcțiilor este una dintre ultimele industrii în care tehnologia nu a avut încă un impact disruptiv secolul acesta. În contextul unui fond al clădirilor învechit în România și al evoluției tehnologice, trebuie să dezvoltăm competențele și contextul pentru a construi noua generație de clădiri.

ENERGIE

Cladirile consumă 40% din energie la nivelul Uniunii Europene, iar majoritatea energie este produsă din combustibili poluanți. Noi încurajăm producția locală de energie solară și schimbăm legi în acest sens.

SĂNĂTATE

50% din timp îl petrecem acasă, iar asta ne influențează puternic sănătatea, productivitatea și fericirea. Încercăm să rezolvăm ”sick building syndrome„ (SBS), identificat în 1984 de Organizația Mondială a Sănătății.

MEDIU

Cladirile la nivelul Uniunii Europene generează 36% emisiile de CO2. Mai mult, materialele folosite sunt toxice pentru mediu și ocupanți. Trebuie să generăm mai puține deșeuri, să reutilizăm mai mult și reciclăm selectiv.

en_US