Unde-s multi, EFdeN invinge !

Sambata, 4 martie, echipa EFdeN a organizat o sesiune de recrutari prin intermediul unui workshop. Energia si buna dispozitie au fost simtite dis-de-dimineata, entuziasmul recrutilor dovedindu-se a fi molipsitor. Noii veniti au avut ocazia sa socializeze si sa cunoasca mai bine membrii echipei.

Workshop-ul a inceput cu o prima proba de originalitate, ocazie cu care fiecare a creat propriul ecuson. Ideile au fost numeroase si ingenioase, iar prezentarile ce au urmat au fost cat se poate de amuzante. Astfel, am avut de-a face cu avioane de hartie, casute, norisori si tot atatea personalitati creative.

poza1         poza2

 

A doua proba i-a reunit pe recruti, dar si pe membrii actuali într-un exercitiu de munca in echipa, echilibru, dar si distractie.

La sfarsitul workshop-ului a urmat o prezentare despre EFdeN: realizarile echipei de la inceputul proiectului pana in prezent, strategiile pe care le-au adoptat, eforturile depuse, dar si obiectivele din viitorul apropiat.

Ultima parte a constat intr-o serie de interviuri cu membrii din departamentele de Comunicare si Arhitectura. Cu acesta ocazie am putut sa ne cunoastem mai bine si sa stabilim bazele unei colaborari de succes.

poza3

Sa formezi o echipa este doar inceputul , sa ramai impreuna este progresul , sa lucrezi impreuna este succesul.“  Henry David Thoreau

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_US