Zexstar in casa EFdeN

Fiecare proiect se remarca prin diverse atribute, reprezentate creativ in activitatile sale. Dupa cum v-am obisnuit, punctul forte al proiectului EFdeN consta in proiectarea si constructia unei case solare sustenabile si eficiente energetic.

Aceasta idee a fost impartasita si sustinuta de sponsorul nostru Zexstar, care ne-a furnizat echipamente de iluminat recunoscute pentru calitatea lor superioara si ne-a motivat in a le urma exemplu prin crearea unor corpuri de iluminat la aceleasi standarde.

Corpurile de iluminat din prototipul EFdeN, produsul tinerilor designeri romani, s-au pliat perfect pe cerintele competitiei.

Matricea LED oferita de Zexstar a fost un element-cheie in reprezentarea lampii de birou din Colectia Dizainar pentru EFdeN expusa atat in La Cite du Soleil, cat si in magazinul Dizainar. Lampa de birou echipata cu matricea LED mai sus mentionata este un obiect flexibil, cu trei puncte de sprijin, care poate fi montat in pozitii diferite, in functie de gradul de luminozitate necesar.

ze

Asadar, produsul final evidentiaza inca o data spiritul obiectului functional si adaptabil al proiectului EFdeN si contribuie la un consum redus din punct de vedere al energiei.

Zexstar a asigurat si iluminatul din bucataria casei EFdeN, unde, din nou, au fost utilizate matrici cu LED-uri japoneze Nichia. Corpul de iluminat pozitionat deasupra insulei din bucatarie a fost realizat din sase module din placaj de lemn, fiecare continand cate o banda LED. In plus, corpul de iluminat functioneaza pe un sistem flexibil, modificandu-se in functie de numarul de persoane aflat in incapere si de contextul utilizarii acestuia.

ze2 ze3

Un alt corp de iluminat ce sta sub semnul sustenabilitatii energetice este lampa din camera de zi a prototipului EFdeN. Acesta a fost cel expusa si la targul Gaudeamus, unde a difuzat o lumina calda, placuta si a incurajat dialogul dintre reprezentantii echipei EFdeN si vizitatori.

ze4 ze5

Ne bucuram ca proiectul nostru beneficiaza de increderea si sprijinul oferit de Zexstar si le multumim pe aceasta cale pentru ca ne ajuta in a oferi produse de calitate!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_US