Our Events

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Workshop gratuit de soluții de organizare cu Diana Mihăilă

august 15, 2018 @ 6:30 pm - 8:30 pm

Vino la primul workshop dinamic de organizare din România, unde vei afla soluții adaptate în funcție de tipul încăperii pentru a-ți păstra lucrurile în ordine.

Despre ce o să discutăm:
1. Organizarea pe plan personal
2. Organizarea casei
3. Organizarea biroului

Părțile teoretice vor alterna cu demonstrații practice, unele dintre ele specifice metodei japoneze KonMari, celebră pentru eficiența sa în special în ceea ce privește sortare, împachetarea și depozitarea hainelor.

• Unde: Casa EFdeN Signature, parcarea Băneasa Shopping City
• Când: 15 august 2018, de la orele 18:30
• Timp estimat: 2 ore

Locuri limitate: 15 persoane

Accesul este gratuit în limita locurilor disponibile. Ca să te înscrii la workshop completează formularul de aici https://goo.gl/forms/Nf0wJHthRbnnBVBw2. Participanții selectați vor fi anunțați printr-un email pe 13 august.

>>>BONUS<<<

Post-eveniment, participanții vor primi pe email un e-book cu soluții de organizare și un tipizat pentru o mai bună gestionare a activităților zilnice, săptămânale și lunare, dar și de alte resurse gratuite.

Diana Mihăilă este primul blogger-professional organizer autorizat din România, membru al International Association of Professional Organizers (IAPO) și consultant în celebra metodă KonMari de sortare, stocare și depozitare a lucrurilor. Diana va fi secondată de un membru al echipei EFdeN, care va prezenta în paralel prototipul EFdeN Signature.

Mai multe tips&tricks despre organizare de la Diana găsești pe grupul de Facebook Idei de organizare (dianamihaila.ro) dar și pe pagina blogului său, Diana Mihaila, unde poți să vezi toate articolele recente postate dacă selectezi ”See first/Vezi mai întâi” sub butonul ”Urmărește”.

Casa solară #EFdeNSignature este locul perfect pentru workshopul de soluții de organizare:pentru ca este o locuinta eco-friendly, eficientă 100% din punct de vedere energetic și pregătită să îți arate live ce înseamnă conceptul de trai sustenabil. Casa este descisă publicului pentru un interval limitat, după care va fi mutată în Dubai pentru competiția internațională #SolarDecathlon Middle East.

Detalii

Data:
august 15, 2018
Timp:
6:30 pm - 8:30 pm
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/186284625578473