Împreuna la primii pasi ai Plotareonline.ro

Cu o experienta de peste 20 de ani în domeniul imprimarii profesionale offline, Eurocom SA, prin intermediul platformei www.plotareonline.ro,  ofera servicii online de imprimare, OCR-izare si finisare la un standard ridicat de calitate gratie echipei sale de specialisti în tipar digital si echipamentelor Canon si Océ de ultima generatie din dotare.

Cu ajutorul partenerului nostru plotareonline.ro am reusit, cu doar câteva click-uri, sa ne tiparim planurile, schitele, roll-up-urile si flyerele la o calitate superioarã si într-un timp uimitor de scurt. Procesul a fost întotdeauna foarte simplu: am  încarcarcat fisierul pe platformã, am selectat tipul de serviciu dorit si, la cerere, am primit  în scurt timp la domiciliu materialele dorite. Chiar dacã a fost vorba de formate atipice sau de materiale speciale utilizate la realizarea lucrarii, calitatea produselor a fost întotdeauna ireprosabila. Din acest motiv noi avem încredere în serviciile plotareonline.ro – materialele pe care noi le-am printat sunt dovada excelentei lor.

portalonline1

Asadar, ne vedem marti, la ora 18:00, la lansarea Plotareonline.ro, unde ne vom întâlni si cu prietenii nostri de la Zeppelin, care îsi vor lansa în cadrul acestui eveniment numarul din februarie. Nu puteti rata acest moment, mai ales ca, Andrei Ene, Student Team Leader al EFdeN va explica ce înseamna EFdeN pentru noi, pentru industrie, pentru lumea academica si, în definitiv, pentru România! Mai multe detalii gasiti în invitatia de mai jos.

portalonline2

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO