Kronospan România – calitate superioară pentru plăci de lemn!

Fiind lider mondial în industria prelucrării lemnului, Kronospan România este cel mai mare producător de plăci pe bază de lemn din țară. Cu fabrici ce se regăsesc în întreaga Românie, Kronospan a reușit să atingă nivelul superior în acest domeniu, bazăndu-se pe principii clare și sustenabile și o viziune către perfecționarea materialelor și a metodelor de lucru.

În casa solară EFdeN veți regăsi plăci de OSB pr1oduse de Kronospan, dar și parchetul oferit  tot de această companie. Investind 200 de milioane de euro în cea mai modernă fabrică de plăci de OSB și plăci PAL simplu din România, suntem convinși că lemnul ce se regăsește în construcția prototipului nostru are o calitate net superioară. Acesta este prezent în planșee, dar și în panourile de închidere, aducând un aport important la eficiența energetică clasa A a prototipului EFdeN. Kronospan România își unește eforturile pentru a fi un exemplu demn de urmat cu privire la responsabilitatea față de mediul înconjurător și oameni. În acest sens, compania a format și o fundație prin care sprijină dezvoltarea socială, economică și culturală a comunităților locale prin crearea de programe și proiecte. Astfel, Kronospan România ajută la consolidarea unui ecosistem echilibrat.

Cu principii bine consolidate ce stau la căpătâiul companiei, Kronospan România reușește să aducă inovația și eficiența în România în privința prelucrării lemnului. Principiile pe care se bazează Kronospan sunt: reducerea costurilor de prelucrare, un produs finit cu un cost cât mai scăzut, minimizarea birocrației și încurajarea și oferirea condițiilor de lucru resurselor umane. Prin respectarea acestora, prectic Kronospan România creează un șablon antreprenorial demn de admirat, șablon insuflat și nouă, studenților, fiind unul ce poate fi multiplicat și aplicat în vizunea proprie și în viitoarea carieră.

 

2           3

Mulțumim Kronospan România pentru că a acceptat rapid o colaborare cu EFdeN și au fost întotdeauna foarte deschiși cererilor noastre. Cu materiale de calitate, furnizate la timp și o echipă mereu dispusă să ne consilieze, Kronospan are un aport substanțial în succesul EFdeN.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO