MTP

23 octombrie 2018

7 comentarii

Home Echipa

Blogosfera susţine EFdeN la Solar Decathlon

Blogosfera susţine EFdeN la Solar Decathlon

Nu trece o zi în care să nu ne bucurăm că participăm în cea mai importantă competiție internațională de case solare, Solar Decathlon Middle East, împreună cu 16 echipe din 12 țări. De astăzi însă ne bucurăm și mai tare, pentru că avem susținerea unei comunități online frumoase, pe care am ajuns să o cunoaştem foarte bine în ultimii ani. Avem susținerea blogosferei.

Suntem pe picior de plecare în acest moment și încă avem nevoie de resurse pentru a duce proiectul nostru la capăt în această mare competiție din Dubai, unde sperăm chiar să câștigăm un premiu. Căutăm activ resurse pentru a completa bugetul deplasării echipei, a implementa cu succes proiectul și a ne întoarce acasă, unde vrem să reconstruim aceeași casă, ca un model real pentru cei care vor să pe viitor să trăiască într-un mediu sustenabil.

12 din 33 Supereroi EFdeN au fost  deblocaţi în primele zile!

Bloggerii au auzit de demersul nostru și au decis să ne susțină pro bono. Le mulțumim la scenă deschisă!

Bloggerii își donează blogurile
Peste 50 de bloggeri, în acest moment, au decis să ofere spațiu publicitar pe blogurile lor unei companii care dorește să contribuie la programul nostru de strângere de fonduri. Numărul blogurilor participante la ceea ce ar putea fi una dintre cele mai mari campanii cu bloggeri din România este în creștere. Le veți vedea mereu în acest post.

Dacă ai un blog și vrei să fii alături de ceilalți bloggeri în campania lor pentru susținerea EFdeN, scrie-ne la oana.dumitru@efden.org.

O mare campanie pe bloguri pentru o singură companie
Bloggerii își doresc acum să găsească un client, o companie, care să doneze 10.000 euro în schimbul unei campanii pe blogurile lor. Ne apropiem de final de an, urmează o perioadă cu multe mesaje din partea brand-urilor, iar această campanie ar putea fi o bună platformă de comunicare.

Dacă ești o companie interesată de campania bloggerilor, scrie-ne la anamaria.ghita@efden.org.

Bloguri participante în campania de susținere a EFdeN

7 Comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO