Retrospectiva 2017!

2017 a fost un an încărcat, în care am crescut, ne-am dezvoltai, am învăţat multe şi ne propunem să lucrăm tot mai multe pentru a deveni mai buni. Am facut cunoştinţă cu celelalte echipe Solar Decathlon Midle East chiar în Dubai, suntem mândri că am lansat Ghidul Condiţiilor de Confort, rezultat al cercetării EFdeN 4C, ne-am bucurat să vă avem alături la a treia ediţie a Săptămânii Sustenabilităţii EFdeN, la lansarea EFdeN Signature şi la toate momente importante de-a lungul anului.
Mulţumim tuturor pentru susţinere!

Retrospectiva 2017:

Workshop Dubai – În primul workshop internațional din cadrul Solar Decathlon Middle East am avut ocazia de a cunoaște toate celelalte 21 de echipe, dar și de a ne pune la current cu ultimele noutăti și reguli ale competiției ce va avea loc în 2018.

Consultant în sustenabilitate – Platforma de cursuri Consultant în sustenabilitate s-a dezvoltat la nivel național, călătorind prin 5 orașe, cu un total de 15 cursuri în toată țara. Dezbaterile și cursurile despre sustenabilitate, confort interior și management energetic au acumulat 200 de cursanți dar și profesioniști Romstal.

Ghidul Condiţilor de Confort – Am lansat Ghidul Condițiilor de Confort realizat cu sprijinul  BCR Banca pentru Locuințe, ducumentul reprezentând rezultatul muncii cumulate a peste 400 de studenţi ce au lucrat multidisciplinar în cadrul EFdeN 4C – Centrul de Cercetare al Condiţiilor de Confort.

Tabăra Meseriaşilor – Ne-am întors și anul acesta ca mentori în Tabăra Meseriașilor, unde o serie de elevi și liceeni au construit integral și au inaugurat primul HUB ELECTRIC dotat cu sistem de iluminat, prize pentru încărcarea telefonului sau laptopului, bibliotecă și rastel de bicilete, toate alimentate exclusiv cu energie regenerabilă.

Noaptea la EFdeN – Anul acesta ne-am aflat pentru a doua oară pe traseul Noaptea Caselor și Noaptea Muzeelor, ocazie cu care vizitatorii au luat parte la tururile ghidate ale casei EFdeN, activități ce au reunit peste 1100 de bucureșteni.

Săptămâna Sustenabilităţii EFdeN – Anul acesta am organizat cea de-a treia ediție a Săptămânii Sustenabilității EFdeN, un eveniment organizat pentru a atrage atenția asupra problemelor din zona sustenabilității și a voluntariatului, și pentru a le soluționa într-un timp cât mai scurt. Fiecare zi a fost dedicată unui domeniu precum responsabilitate socială, arhitectură, energie sau educație, zile ce au reunit un număr mare de oameni în diferite activități și workshopuri tematice.

Campus HUB – Am inaugurat Campus HUB, primul spațiu verde deschis gratuit publicului, alimentat cu energie solară și acces la internet, reunind în 2017 peste 3000 de vizitatori. Campusul vine în sprijinul comunitații printr-un spatiu în natură ce sporește cerativitatea și productivitatea. Află mai multe.

EFdeN Signature – În luna noiembrie am organizat evenimentul de lansare al EFdeN Signature, cel mai nou și mai abițios proiect marca EFdeN, ce va reprezenta Romănia în competitia international de case solare.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO