Romstal si EFdeN- un parteneriat de cursa lunga

Romstal si EFdeN- un parteneriat de cursa lunga

 

 

De trei ani de zile suntem mandri sa ii numim pe cei din echipa Romstal partenerii nostri. Au fost trei ani de-a lungul carora ne-am depasit in permanenta limitele, am cunoscut oameni minunati care ne-au inspirat si ne-am vazut visul crescand cu ochii: primul Centru de Cercetare a Conditiilor de Confort din Romania, care va fi deschis incepand cu mijlocul lunii iunie. Romstal ne-a fost alaturi de la inceput si va fi cu atat mai frumos sa impartasim roadele succesului nostru, stiind ca am lucrat impreuna, pas cu pas.

Am gasit in Romstal un partener care crede in misiunea noastra: o Romanie curata, adaptata la nevoile si realitatii societatii contemporane. Avem in comun credinta ca un camin nu trebuie sa sacrifice din confortul celor ce locuiesc in el pentru a respecta standardele de ecologie. Locuinta moderna in care noi credem este un spatiu prietenos pentru natura si confortabil pentru oameni, intuitiv la nevoile lor si construit intr-o maniera sustenabila.

Instalatiile si echipamentele oferite de Romstal pentru construirea prototipului EFdeN ne-au ajutat sa punem bazele  acestei locuinte, dar suportul echipei si-a facut simtita prezenta pe toata durata proiectului, prin expertiza tehnica oferita si prin oportunitatile de invatare de care au avut parte membrii EFdeN. Mai este foarte putin pana la finalizarea constructiei, dar suntem convinsi ca parteneriatul Romstal – EFdeN nu se va opri la acest proiect.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO