Street Delivery Bucuresti 2013

Intre 14 si 16 iunie, Strada Arthur Verona din Bucuresti a forfotit de lume buna iesita la plimbare la unul dintre cele mai iubite si asteptate evenimente din spatiul public an de an. Street Delivery a scos din case cateva zeci de mii de oameni care au venit sa vada expozantii de anul acesta.
969461_667697763246759_1997637687_n

Printre expozanti ne-am numarat si noi, TEAM BUCHAREST. Am avut un stand personalizat, unic, ca si ideea cu care participam la Solar Decathlon, competitia de case solare. Am realizat, impreuna cu atelierul de creatie Concept Jupiter, dupa modelul casei pe care o vom prezenta la Versailles un stand care a invitat particpantii la eveniment sa “revina cu picioarele pe pamant” si sa puna la loc de cinste plantele din casa lor. Am prezentat de-a lungul celor 3 zile ideea noastra de casa ideala in Bucuresti, care raspunde problemei densificarii orasului intr-un mod responsabil fata de natura si sustenabil. Feedback-ul primit de la vizitatorii nostrii ne-au dat un imbold sa continuam ceea ce am inceput si sa mentinem nivelul de implicare in acest proiect cu o miza foarte mare pentru publicul din Romania. Ne dorim in primul rand sa punem schimba mentatlitati propunand un stil de viata in respect fata de natura si chiar intr-o relatie directa cu aceasta. Propunerea de a avea un coltisor verde in casa ne-a determinat sa dorim sa impartiasim acest concept si oamenilor de la Street Delivery, astfel ca timp de 3 zile am impartit tuturor bulbi de plante pe care impreuna cu acestia le-am pus in ghivece din plastice reciclate. In tot acest timp, membrii echipei TEAM BUCHAREST au plasat containere pentru reciclarea materialelor plastice folosite in cadrul Street Delivery si au strans cantitati mari de hartie reciclabila pe care mai apoi am predat-o prietenilor de la Recicleta. Pentru a putea functiona si la lasarea serii, standul TEAM BUCHAREST a fost luminat cu ajutorul sistemelor led oferite de Habitat Energy.
combine_images
Suntem incantati de aceasta iesire in care am avut ocazia sa interactionam cu oamenii si sa povestim despre proiectul nostru. Initiativa a fost foarte apreciata atat de publicul larg cat si de arhitectii, inginerii si specialistii care ne-am vizitat standul. Pentru noi a fost o bucurie sa vedem ca atat adulti cat si copii isi doresc sa aiba un colt verde in locuinta lor si au luat plantele acasa promitand ca vor posta pe pagina noastra pozele cu plantele crescute din bulbii pusi impreuna in pamant. Timp de 3 zile am impartit plante si popcorn si multa voie buna, comunicand despre proiectul de casa solara si miza concursului la care participam.
988487_668302719852930_1660734181_n

Sambata seara, odata cu lasarea intunericului, TEAM BUCHAREST a lansat trailerul de prezentare a echipei proiectand pentru trecatori sinteza a mai bine de 6 luni de munca in acest proiect. Evenimentul Street Delivery a reprezentat o etapa a procesului de promovare si testare a idei noastre de proiect in randul publicului larg care a primit cu entuziasm propunerea fapt ce ne ambitioneaza sa revenim aproape de voi, publicul nostru prin intermediul acestor participari.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO