Susține Inovația Românească

Cum vă pot susține?

Presupunând câ aș vrea, desigur

Sponsorizare

Noi suntem un ONG și din asta ne desfășurăm activitatea. Pentru a vedea documentul de prezentare, praguri și beneficii, click aici. Dacă vrei să intri în contact cu noi, scrie-ne la  nicoleta.cruceanu@efden.org sau telefon +4 0728 279 405.

Donații

Direct în contul RO55RNCB0090137869960001 (RON) sau RO28RNCB0090137869960002 (EUR). Conturile sunt deschise la BCR pe numele: Asociația Solar Decatlon București.

Like sau Share, pe Whatsapp, la telefon, pe email sau în viu grai, ajută-ne să ducem vestea mai departe. România e în finala celei mai importante competiții de case solare și mai are o singură provocare.

Susține Inovația Românească

8 Motive pentru care să te implici

Reprezentăm România

Am participat la cea mai importantă competiție internatională de case solare și tehnologii integrate, Solar Decathlon, și ne dorim în continuare să reprezentăm România cu succes la următoarele ediții.

Un concept unic - Sustainable City

EFdeN sustainable City este un proiect pilot în inima Bucureștiului - un exemplu de oraș sustenabil, smart, cu energie reutilizabilă, unde toate componentele lucrează împreună pentru a crea cele mai bune condiții pentru locuitori.

Suntem 51 de tineri optimiști

Studenți și prospăt absolvenți de la 4 facultăți, suntem organizați în 11 departamente și lucrăm în echipe interdisciplinare. Suntem un ONG.

Avem nevoie de locuințe mai bune

Petrecem 50% din timp în locuințe, iar la nivel european clădirile sunt responsabile de 40% din consumul de energie și 36% emisiile de CO2.

Practica și Teoria merg împreună

Schimbăm modul în care educăm noua generație printr-o abordare practică asupra problemelor. Doar așa putem fi pregătiți pentru a 4-a revoluție industrială.

Oportunități pentru tineri, în România

Din ce în ce mai mulți tineri pleacă din țară pentru a face performanță în străinătate, vrem să aratăm că se pot face lucruri extraordinare și aici, în România.

Schimbările climatice sunt reale

Planeta se încălzește datorită impactului pe care oamenii îl au, trebuie să înțelegem de ce se întâmplă asta și ce poate face fiecare mai bine.

Energia ne privește pe toți

Trebuie să consumăm energia mai eficient și să o producem local din surse regenerabile. Tehnologia există, trebuie doar să o implementăm.

READ MORE

Vă mulțumim pentru toată susținerea!

Am asigurat 85% din sumă prin implicarea a peste 100 de companii care au făcut acest proiect posibil.

Cu ajutorul a peste 100 de companii și peste 47 de donatori am reușit să asigurăm fondurile pentru atransporta echipa și casa în Dubai, a participa în competiția Solar Decathlon Middle East 2018 și apoi a ne întoarce în România.

Multumim celor care s-au alăturat campaniei #SustineInovatia

Pe ce direcții acționează EFdeN

Unde ne concentrăm eforturile

EDUCAȚIE

Până în 2030, 47% dintre joburi vor dispărea conform unui studiu de la oxford, tot ce este repetivi sau poate fi automatizat. Mai mult o analiză Dell ne spune că 85% dintre jourile din 2030 nu au fost inventate încă. Noi dezvoltăm skilluri necesare pentru viitorul apropiat.

TINERET

După Siria, România este a doua ţară din lume în topul celor care au pierdut din cauza migraţiei cei mai mulţi locuitori. Potrivit ONU, în ultimii 10 ani 3 milioane de români s-au stabilit peste hotare. Trendul se accelerează în rândul tinerilor. Noi vrem să oferim oportuniăți în România.

TEHNOLOGIE

Industria construcțiilor este una dintre ultimele industrii în care tehnologia nu a avut încă un impact disruptiv secolul acesta. În contextul unui fond al clădirilor învechit în România și al evoluției tehnologice, trebuie să dezvoltăm competențele și contextul pentru a construi noua generație de clădiri.

ENERGIE

Cladirile consumă 40% din energie la nivelul Uniunii Europene, iar majoritatea energie este produsă din combustibili poluanți. Noi încurajăm producția locală de energie solară și schimbăm legi în acest sens.

SĂNĂTATE

50% din timp îl petrecem acasă, iar asta ne influențează puternic sănătatea, productivitatea și fericirea. Încercăm să rezolvăm ''sick building syndrome`` (SBS), identificat în 1984 de Organizația Mondială a Sănătății.

MEDIU

Cladirile la nivelul Uniunii Europene generează 36% emisiile de CO2. Mai mult, materialele folosite sunt toxice pentru mediu și ocupanți. Trebuie să generăm mai puține deșeuri, să reutilizăm mai mult și reciclăm selectiv.

Casa EFdeN Signature

O casă proiectată și construită cu propriile mâini de studenți români

ro_RO