MTP

04 februarie 2019

Niciun comentariu

Home Echipa

UiPath Susține Echipa EFdeN în 2019

UiPath Susține Echipa EFdeN în 2019

EFdeN proiectează și construiește prototipuri de locuințe verzi pentru competiții internaționale

București  –  5 februarie, 20 19UiPath, liderul mondial al pieței de Robotic Process Automation (RPA), a devenit unul din susținătorii proiectului EFdeN. Cu sediul în București, ONG-ul studențesc EFdeN proiectează și construiește prototipuri de locuințe inteligente și verzi și a reprezentat România la două ediții ale celei mai importante competiții mondiale pentru case solare – Solar Decathlon – în Versailles (2014) și Dubai (2018), unde a primit numeroase premii.

Înființat în 2013, EFdeN oferă o platformă unde mai mult de 550 de studenți din universitățile românești și-au pus în practică ideile și au lucrat împreună pentru a construi diverse produse verzi, printre care și case inteligente, sustenabile. În plus, ONG-ul a dezvoltat programe educaționale privind practicile durabile pentru companii, stații de încărcare solară pentru vehiculele electrice, “copaci” solari pentru a furniza energie electrică gratuită și verde, precum și un campus universitar verde. De asemenea, în ultimii doi ani, EFdeN a implementat cu succes energiaTa – un proiect unic al cărui obiectiv a fost acela de a face ca producția de energie să devină o realitate pentru gospodăriile românești.

“EFdeN este un incubator fantastic unde poți genera idei pe care să le testezi și unde ai posibilitatea să construiești prototipuri funcționale pe care să le testezi apoi în lumea reală. Înțelegem faptul că dezvoltarea abilităților necesare pentru a prospera pe timpul celei de-a 4-a revoluții industriale este esențială pentru noi; de accea noi nu construim numai case, ci ne clădim pe noi înșine, cu ajutorul unei abordări practice și interdisciplinare. După ce ne-am dedicat timp de doi ani proiectării și construirii de case modulare, ușor de construit și de asamblat, acum ne uităm la moduri în care tehnologia RPA poate fi integrată în munca noastră pentru a ne amplifica eforturile de a crea case mai bune și mai durabile,”  a spus Mihai Toader-Pasti, Cofondator și Manager General EFdeN.

La cea mai recentă competiție la care a participat, 2018 Solar Decathlon Middle East, echipa EFdeN a primit recunoaștere la nivel mondial, ocupând locul 1 la proba de Comunicare, al doilea în competițiile de Inginerie și Construcție, și respectiv de Condiții de confort, și al treilea la testul de Sustenabilitate.

În 2019, EFdeN va începe pregătirile pentru edițiile viitoare ale Solar Decathlon și intenționează să lanseze un fond de cercetare. Fondul va ajuta ONG-ul să creeze un spațiu de lucru care să le permită membrilor săi și altor doritori să studieze noile tehnologii, să se expună la experiența de a locui într-o casă verde și să dezvolte alte produse durabile menite să facă clădirile mai eficiente din punct de vedere energetic și să reducă efectele schimbărilor climatice.

“Educația și inovarea reprezintă calea către un viitor mai bun. Sunt două valori comune ale UiPath și EDdeN și  suntem foarte entuziasmați să le sprijinim misiunea de a promova sustenabilitatea în rândul și cu ajutorul tinerilor din România, precum și activitateade cercetare și dezvoltare, ” a declarat Anna Ghica, Head of PR EMEA la UiPath.

Despre UiPath

UiPath, liderul erei “Automation First,” promovează conceptul ‘un robot pentru fiecare persoană,’ oferind pregătire și colaborare gratuite și facilitând învățarea de noi abilitați de către roboți prin intermediul inteligenței artificiale (AI) și machine learning-ului (ML). Misiunea companiei este să faciliteze accesul la aptitudini specifice erei digitale pentru mai mult de un milion de oameni prin intermediul UiPath Academic Alliance. Platforma de enterprise Robotic Process Automation (RPA) a companiei a automatizat deja milioane de procese repetitive pentru companii și organizații guvernamentale din toată lumea, îmbunătățind productivitatea, experiența clienților și satisfacția la locul de muncă a angajaților.

Recent numită de către Comparably drept al 6-lea cel mai fericit loc de muncă  și ocupând locul 11 în topul celor 50 de companii mari cu cea mai buna cultură organizațională, UiPath a devenit una dintre companiile de enterprise software cu cea mai mare creștere din istorie. Compania a primit finanțări de peste 400 de milioane de dolari din partea Accel, CapitalG, Credo Ventures, Digital East Fund al Earlybird, IVP, Kleiner Perkins, Madrona, Meritech, Seedcamp și Sequoia.

www.uipath.com  Facebook  Twitter   LinkedIn

Contact media UiPath

Georgeta Gheorghe – PR Executive EMEA – UiPath

+40 738 772 538

georgeta.gheorghe@uipath.com

Contact media EFdeN

Nicoleta Cruceanu

+40 728 279 405

nicoleta.cruceanu@efden.org

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RO